Molenzaal

d’Admiraliteit

prijzen en info

 

De zaal is geschikt als trouwlocatie maar ook voor uw receptie, bedrijfsborrel, diner, vergaderingen, presentaties of culturele bijeenkomsten zoals kleine concerten of theatervoorstellingen.

 

 

De Molenzaal kent diverse mogelijkheden maar heeft helaas ook zijn beperkingen.

Doordat de molen geen geluidsisolatie heeft en we graageen goede band met de omwonenden willen houden is de molenzaal minder geschikt voor Bruiloften en dansfeesten met b.v een live band of diskjockey. Achtergrond muziek en soms ook akoestische muziek zijn geen probleem.

Maar wie weet is de vlakbij gelegen Buiksloterkerk voor dit deel van uw huwelijksdag een geschikte uitwijkmogelijkheid.

De molenzaal is geschikt voor diverse groepen. Bij een theateropstelling b.v. bij een huwelijksvoltrekking, presentatie of concert kunnen we 50 zitplaatsen creëren.
Voor een receptie is er plaats voor 80 man en bij een diner is 40 personen haalbaar.

De huur voor de molenzaal is € 100,- per uur.    (uitzonderingen zijn trouwerijen en afscheidsbijeenkomsten)

Eventueel kan bijvoorbeeld voor een ontvangst de maalruimte bij gehuurd worden. Dit kan echter alleen in de zomermaanden om dat deze ruimte niet te verwarmen is.\

 

Bij mooi weer kan zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van het gedeelte van de tuin dat bij de molenzaal hoort. Hier kunnen eventueel ook extra tenten geplaatst worden waardoor de capaciteit van het aantal gasten opgevoerd kan worden. (brandweer verordening)
De huur van de molenzaal staat los van de catering die apart in gehuurd dient te worden.

Hierbij kunt u wanneer het gaat om koffie, thee, drankjes, hapjes of een eenvoudige lunch gebruik maken van de eigen catering van de molenzaal.

Geplaatst op: 23 augustus 2013 door Molenaar