Molenzaal

d’Admiraliteit

6 februari 2015 : Theater in de Molen

Wist u dat de molenzaal ook een intiem theater kan zijn? Overtuig u zelf op 6 februari 2015 want dan staat er een bijzonder voorstelling op u te wachten.

De Alchemist van Paulo Coelho verteld en gespeeld door Marius Gosschalk.
Dimitri ‘stroomt’ over de wereld, schenkt een glaasje muntthee en vertelt verhalen…………… verhalen die hij hoort op zijn reizen en nu hun weg vinden naar de harten van zijn publiek. Het was in Tanger dat een oude kristalhandelaar hem het verhaal vertelde van Santiago de herdersjongen uit Andalusië.Wie volgt het verlangen van zijn hart? Wie leest de tekens en duikt in de ziel van de wereld? De verteller Dimitri neemt ons mee op de reis van Santiago en vertelt ons over zijn fouten, zijn moed, liefde en zijn ontmoeting met de Alchemist. Deze stelt hem op de proef en leidt hem naar zijn schat.(naar het boek van Paulo Coelho)
Entree € 15,- inclusief een kop koffie of thee.
Reserveren via www.gtct.nl of mail naar: info.gtct.nl

Share Button

Laat een reactie achter