Molenzaal

d’Admiraliteit

Nieuw : Trouwen voor de molenstenen mogelijk.

Al jaren lang is trouwen in de Krijtmolen mogelijk maar tot nu toe voornamelijk in de molenzaal of de molentuin. Vanaf 2022 is het ook mogelijk om met een wat kleiner gezelschap te trouwen in de maalruimte voor de indrukwekkende molenstenen. Omdat deze ruimte niet verwarmd kan worden is deze mogelijkheid alleen in de zomermaanden beschikbaar. Hier komt het molengevoel het best tot zijn recht en is het een unieke plek om elkaar het ja-woord te geven. De ruimte is geschikt voor ongeveer 30 gasten. Natuurlijk zijn daarna ook de molenzaal en de tuin beschikbaar voor uw champagne toost of uw huwelijksdiner. Naast de ambtenaar van de burgerlijke stand zal ook de molenaar iedereen persoonlijk welkom heten en u meenemen in een klein stukje historie van deze unieke molen.

Share Button

Laat een reactie achter