Molenzaal

d'Admiraliteit

Reacties

Op deze pagina kunt u een reactie achterlaten.

7 reacties
 1. Rajev Ouwejan schreef:

  Samen met mijn familie en vrienden hebben we bij de Krijtmolen mijn vijftigste verjaardag gevierd.

  We hadden de hele molen tot onze beschikking, en omdat we een stralende zomerdag hadden, heeft het feest grotendeels in de prachtige tuin plaatsgevonden. Het kon niet beter!

  Harm-Ydo, de molenaar had speciaal voor de gelegenheid de wieken van de molen gepavoiseerd.
  Buiten dat is Harm-Ydo een zeer attente en charmante gastheer, die aandacht heeft voor elke gast en het kleinste detail.

  De catering van Wim’s Kip heeft ons allemaal goed in de watten gelegd, we hebben fantastisch gegeten en gedronken.

  We hebben na het feest veel positieve reacties ontvangen, het was een fantastische dag mede door alle goede zorg van Harm-Ydo, de catering, en alle fantastische gasten.

  Onze dank is groot, en we boeken hier zeker nog een feest!

 2. Garance Reus schreef:

  Wat een geweldige plek om een dag met ons management team te vergaderen! 10 minuten van centrum Amsterdam, en toch waanden we ons in de vrije natuur, omringd door water en een prachtige bloementuin. Harm-Ydo verzorgde een heerlijke lunch en borrel. De ruimte is sfeervol en historisch uniek, en tegelijkertijd zijn de vergaderfaciliteiten helemaal op orde en van deze tijd. Dank!

 3. Flip en Marga schreef:

  Op 15 mei, nationale molendag hebben wij ons 51 jarig huwelijksfeest gevierd in de Molen “de Admiraal”. Het was in een woord een geweldige dag. Prachtig zomers weer, vlaggen in de molen, geweldige catering, bijzonder vriendelijke gastheer en rondleider, gezellige gasten, leuke muziek, alles TOP.
  Wij genieten er nog steeds van, zoveel fijne mensen om ons heen en een prachtige locatie.
  Bij onze vrienden en familie heeft het een enorme goede indruk achtergelaten.
  Harm Ydo bedankt voor jouw bijdrage aan deze bijzondere dag.

 4. Sandie schreef:

  Zeer leuke locatie, intiem en geweldig om een feestje te vieren. Bij zonnig weer ook heerlijk om buiten te zitten. Alles is netjes en ziet er prachtig uit. Een enthousiaste molenaar Harm-Ydo heeft je van harte welkom.

  Bedankt Harm-Ydo, voor een onvergetelijk afscheidsdiner dankzij jou goede zorgen!

 5. Al vele jaren komen we met onze verenigingsactiviteiten bij Harm Ydo in de Krijtmolen. De Molenzaal is zo’n beetje ons clubhuis geworden. Diverse bijeenkomsten zoals voor de UNESCO nominatie (met minister en andere hoogwaardigheidsbekleders), de UNESCO toekenning (met liveverbinding met Zuid-Korea) en de jubileumboek presentatie waren perfect geregeld. De vaste cateraar Wim’s Kip is ook zeker een aanrader. Al met al ‘douze points’ voor de locatie en de gastheer.
  Tom Kreuning, secretaris Gilde van Vrijwillige Molenaars

 6. Lisa en GertJan schreef:

  Afgelopen 20 mei hebben wij onze bruiloft hier mogen vieren. We hebben zowel de ceremonie als het feest hier gevierd.

  Het weer was niet fantastisch die dag, maar wij hebben er dankzij Harm-Ydo en de geweldige catering helemaal niets van gemerkt. De locatie is prachtig, de gastheer is geweldig, de catering top. Echt, wij hadden ons geen betere dag kunnen wensen dan deze, het was perfect. Het enige minpunt wat ik zou kunnen noemen is dat het veel te snel voorbij was :) Van ons had het nog wel uren mogen duren! Wij hebben een hele mooie herinnering, dankjewel Harm-Ydo!

 7. Marcel en Ruud schreef:

  Wij hebben ons 25-jaar jubileum op deze prachtige locatie gevierd. Wij hebben hier nu goede herinneringen aan.

  Dat begon al bij het eerste gesprek, waar we een rondleiding kregen door de molen van molenaar Harm-Ydo.

  In overleg met hem hebben we het feest voorbereid. Toen Corona kwam, was Harm-Ydo heel flexibel in het verschuiven van de datum.

  Hij heeft ons niet alleen de perfecte locatie gegeven, maar ook een hele goede cateraar aangeraden.

  Achteraf hebben wij van onze gasten alleen maar complimenten gehad. Niet alleen over de locatie, maar ook over de catering. En daar doe je het uiteindelijk voor.

  Harm-Ydo, bedankt voor een onvergetelijke dag.

Laat een reactie achter