Molenzaal

d’Admiraliteit

Reacties

Op deze pagina kunt u een reactie achterlaten.

17 reacties
 1. Berna Meijer schreef:

  Voor onze jeugdzorg coöperatie Jij&co hebben we een feest voor collega`s georganiseerd in de Krijtmolen.
  En wat was dat fantastisch! Het meedenken van Harm-Ydo heb ik zeer op prijs gesteld, ook het contact was gemakkelijk en snel, alles was prima geregeld.

  Onze gastheer heeft vele complimenten gekregen over het warme en persoonlijke welkom en de locatie prachtig. Ook de catering van Wim`s Kip, aanbevolen door Harm-Ydo de molenaar, was echt een absolute hit. Wij komen zeker nog een keer terug en hebben een prachtig feest gehad. Bedankt Harm-Ydo en bedankt Wim`s Kip.

 2. Catrien Deys schreef:

  Een draaiende molen met kersversiering buiten en binnen, een hartelijke gastheer met kerstmuts en lichtjesketting, een heerlijk buffet naast de molenstenen en een warme gezellige zaal achter. Dat zijn toch allemaal ingrediënten die een verjaardagsfeest, heel geslaagd maken, zowel voor de jarige als voor de genodigden. Nu maar hopen dat de oprukkende nieuwbouw de wind niet uit de zeilen neemt, want dit is een pareltje.

 3. Nina schreef:

  Voor mijn 30e verjaardag heb ik een Middeleeuws themafeest gegeven bij de Krijtmolen. Het was fantastisch! De locatie is prachtig, alles was ontzettend goed geregeld en Harm-Ydo denkt heel fijn met je mee. Daarnaast was de catering van Wim’s Kip ook top. Ik kan de Krijtmolen absoluut aan iedereen aanbevelen!

 4. Ellen Schaasberg schreef:

  2 April 60 geworden en dit heugelijke feit met familie en vrienden in de prachtige Krijtmolen mogen vieren.

  Harm-Yvo, had mijn hart al gestolen toen ik 2 maanden geleden de locatie ben gaan bekijken. Het gastheerschap stroomt door zijn bloed!
  De High Tea verzorgd door De Smaak van Daan was een groot succes.
  Het was een heerlijke middag en de Krijtmolen is een super locatie voor elke gelegenheid.
  Bedankt en zeker tot een volgende keer.

 5. Linda - KPMG schreef:

  Namens ons hele innovatie team wil ik jullie bedanken voor een top kerst feest in jullie prachtige molen! Harm-Ydo heeft alles uit de kast gehaald om een ware kerstsfeer in de molen te maken en de winter bbq van Wim’s Kip was weer een waar genot. Ze zijn er in geslaagd om aan alle wensen te voldoen van ons zeer internationale gezelschap. Van halal tot vega(n) en echt iedereen heeft lekker gegeten! De voetjes konden ook nog van de vloer op gezellige muziek van DJ Spinkit. Kortom, een zeer geslaagde avond voor ons internationale team in een Hollandse setting. Dank jullie wel!

 6. Paul & Rob & Robert schreef:

  29-10-’22, de dag dat we ons feest gingen vieren.R&R vorig jaar 25jr samen, dit jaar 15jr samen met zijn 3-en, één 50 jarige en een 60 jarige. Alleen waar? Robert en ik hebben de molenzaal begin dit jaar mogen bekijken en waren enthousiast. Nu Rob nog. Open dag, Rob mee en die was op slag verliefd. Harm-Ydo luisterde naar onze wensen, dacht mee. Kijk eens bij Wim’s Kip, Robin is een gouden vent: https://wimskip.nl. Inmiddels kijken we terug op een geweldige avond met familie en goede vrienden. Harm-Ydo heeft de molen versierd, mooi uitgelicht en lantaarns op het pad naar de ingang. Geweldige gastheer met gasten ontvangen, uitleg geven over de molen, praatje maken. Robin en zijn dames verzorgden de koffie met gebak, overheerlijke hapjes verzorgd, iedereen van drankjes voorzien. Later op de avond statafels aan de kant en dansen. Wat een geweldige avond en top locatie. Zelfs voor sommige Noorderlingen onbekend. Jammer, want op deze locatie, met Harm-Ydo als gastheer en diverse locale cateraars is alles mogelijk.

 7. Johanne Been schreef:

  02-10-2022

  Was een prachtige zonnige zeer feestelijke middag.
  De molen is mijn favoriete locatie in Amsterdam-Noord en de 2 gastheren Harm-Ydo en Roland zijn me zeer dierbaar.
  Geen twijfel dus dat ik daar mijn 75 ste verjaardag wilde vieren, mijn wens was een High Tea met aansluitend dranken buffet.
  Harm-Ydo wist een geweldige cateraar te vinden: http://www.smaakvandaan.nl
  Zij heeft mede de middag tot een groot succes gemaakt!
  Alles tot in de puntjes verzorgd.
  Mijn 40 gasten maakte de sfeer nog mooier met zang,muziek,toespraken en gekkigheid, Harm-Ydo gaf een rondleiding, vertelde over de geschiedenis van de molen.
  Denk dat er wel vervolg feestjes uit zullen voortvloeien, zo geweldig vond iedereen het!
  Dank lieve Harm-Ydo, gebleken is dat het top is om 75 te worden!

 8. Esther & Angel schreef:

  Prachtige lokatie voor een intiem (trouw)feest met een typisch Hollands karakter. Zowel de tuin als de binnenruimtes zijn heel gezellig. Aan alles is te zien dat de molenaars hun hart en ziel in deze molen hebben zitten.

  Ook fijn en belangrijk: deze lokatie is eigenlijk geschikt voor elk weertype, en de molenaar en cateraar spelen goed op elkaar en op het weer in. Dat scheelt een hoop zorgen bij de voorbereiding!

  Bedankt, Harm-Ydo!

 9. Anne-Marie en Erik schreef:

  Wij hebben een onvergetelijk huwelijksfeest kunnen vieren in krijtmolen d’Admiraal. De mogelijkheid om zowel van de molen als van de tuin gebruik te kunnen maken, maakte de feestvreugde compleet en creëerde een ontspannen en intieme sfeer. Harm-Ydo toonde zich een voorbeeldig gastheer, die geen moeite teveel was om te helpen de dag op rolletjes te laten verlopen. Wij willen hem ook hier nog eens bedanken voor zijn meedenken, gastvrijheid en inzet.
  Ook de catering van Wim’s kip was in één woord geweldig!

 10. Feia & Adriaan schreef:

  Op 22-02-2022 zijn wij getrouwd in de molen. Dat was op het randje met dat we weer meer mensen mochten uitnodigen en de coronaregels langzaam weer verdwenen. Het contact met Harm-Ydo was heel prettig en relaxed. De dag zelf was beter dan we ons konden voorstellen. Wij konden rustig ons ding doen en genieten van de dag. Harm-Ydo en zijn partner straalden na een lang evenementloze periode. Ik ben dan ook blij dat we allemaal zo’n geweldige dag hebben gehad. Harm-Ydo wist een goede cateraar (Wim’s Kip) aan te raden en dacht aan dingen voor de bruiloft waar wij zelf nog niet over na hadden gedacht.
  De dag zelf liep op rolletjes en wij hoefden zelf nergens aan te denken.. Het enige nadeel was dat deze geweldige dag veel te snel voorbij was, ‘s avonds begrepen we namelijk nog niet wat er allemaal was gebeurd! De zaal was voor een winterdag heelijk verwarmd waardoor niemand het koud had. Een perfecte plek voor alle seizoenen dus!
  Onze gasten gaven achteraf enkel complimenten over de geweldige dag en de geweldige plek. Wat mij betreft is de molen een pareltje voor een betaalbaar evenement en een onvergetelijke dag.
  Wij hopen dat de molen er nog lang mag zijn met deze geweldige eigenaar en dat er nog vele mooie momenten mogen plaatsvinden.

 11. Rajev Ouwejan schreef:

  Samen met mijn familie en vrienden hebben we bij de Krijtmolen mijn vijftigste verjaardag gevierd.

  We hadden de hele molen tot onze beschikking, en omdat we een stralende zomerdag hadden, heeft het feest grotendeels in de prachtige tuin plaatsgevonden. Het kon niet beter!

  Harm-Ydo, de molenaar had speciaal voor de gelegenheid de wieken van de molen gepavoiseerd.
  Buiten dat is Harm-Ydo een zeer attente en charmante gastheer, die aandacht heeft voor elke gast en het kleinste detail.

  De catering van Wim’s Kip heeft ons allemaal goed in de watten gelegd, we hebben fantastisch gegeten en gedronken.

  We hebben na het feest veel positieve reacties ontvangen, het was een fantastische dag mede door alle goede zorg van Harm-Ydo, de catering, en alle fantastische gasten.

  Onze dank is groot, en we boeken hier zeker nog een feest!

 12. Garance Reus schreef:

  Wat een geweldige plek om een dag met ons management team te vergaderen! 10 minuten van centrum Amsterdam, en toch waanden we ons in de vrije natuur, omringd door water en een prachtige bloementuin. Harm-Ydo verzorgde een heerlijke lunch en borrel. De ruimte is sfeervol en historisch uniek, en tegelijkertijd zijn de vergaderfaciliteiten helemaal op orde en van deze tijd. Dank!

 13. Flip en Marga schreef:

  Op 15 mei, nationale molendag hebben wij ons 51 jarig huwelijksfeest gevierd in de Molen “de Admiraal”. Het was in een woord een geweldige dag. Prachtig zomers weer, vlaggen in de molen, geweldige catering, bijzonder vriendelijke gastheer en rondleider, gezellige gasten, leuke muziek, alles TOP.
  Wij genieten er nog steeds van, zoveel fijne mensen om ons heen en een prachtige locatie.
  Bij onze vrienden en familie heeft het een enorme goede indruk achtergelaten.
  Harm Ydo bedankt voor jouw bijdrage aan deze bijzondere dag.

 14. Sandie schreef:

  Zeer leuke locatie, intiem en geweldig om een feestje te vieren. Bij zonnig weer ook heerlijk om buiten te zitten. Alles is netjes en ziet er prachtig uit. Een enthousiaste molenaar Harm-Ydo heeft je van harte welkom.

  Bedankt Harm-Ydo, voor een onvergetelijk afscheidsdiner dankzij jou goede zorgen!

 15. Al vele jaren komen we met onze verenigingsactiviteiten bij Harm Ydo in de Krijtmolen. De Molenzaal is zo’n beetje ons clubhuis geworden. Diverse bijeenkomsten zoals voor de UNESCO nominatie (met minister en andere hoogwaardigheidsbekleders), de UNESCO toekenning (met liveverbinding met Zuid-Korea) en de jubileumboek presentatie waren perfect geregeld. De vaste cateraar Wim’s Kip is ook zeker een aanrader. Al met al ‘douze points’ voor de locatie en de gastheer.
  Tom Kreuning, secretaris Gilde van Vrijwillige Molenaars

 16. Lisa en GertJan schreef:

  Afgelopen 20 mei hebben wij onze bruiloft hier mogen vieren. We hebben zowel de ceremonie als het feest hier gevierd.

  Het weer was niet fantastisch die dag, maar wij hebben er dankzij Harm-Ydo en de geweldige catering helemaal niets van gemerkt. De locatie is prachtig, de gastheer is geweldig, de catering top. Echt, wij hadden ons geen betere dag kunnen wensen dan deze, het was perfect. Het enige minpunt wat ik zou kunnen noemen is dat het veel te snel voorbij was :) Van ons had het nog wel uren mogen duren! Wij hebben een hele mooie herinnering, dankjewel Harm-Ydo!

 17. Marcel en Ruud schreef:

  Wij hebben ons 25-jaar jubileum op deze prachtige locatie gevierd. Wij hebben hier nu goede herinneringen aan.

  Dat begon al bij het eerste gesprek, waar we een rondleiding kregen door de molen van molenaar Harm-Ydo.

  In overleg met hem hebben we het feest voorbereid. Toen Corona kwam, was Harm-Ydo heel flexibel in het verschuiven van de datum.

  Hij heeft ons niet alleen de perfecte locatie gegeven, maar ook een hele goede cateraar aangeraden.

  Achteraf hebben wij van onze gasten alleen maar complimenten gehad. Niet alleen over de locatie, maar ook over de catering. En daar doe je het uiteindelijk voor.

  Harm-Ydo, bedankt voor een onvergetelijke dag.

Laat een reactie achter